Onsdag 7. desember 2022
Førjulslunsj på Scandic City Hotel
Søstrene Lundberg med «Vår jul»

Tid: Onsdag 7. desember 2022 kl. 12.00
Sted: City Scene og Scandic Hotel City
Pris:  kr 550,-Kalkun serveres med stuet rosenkål, kokt gulrot, potet og tranebærsaus. Bringebærkake og kaffe.
Arr.ansvarlig: Rolf Gjermundsen – e-post: romgj@hotmail.no – SMS 90 85 39 01

GÅ TIL PÅMELDING

Av Demokraten , dagsavisen.no17/12/2016 14:10

Søstrene tok for første gang initiativ til å samle kjente og kjære under samme tak i 2011. Interessen for konserten var større enn forventet og spredte seg til mennesker utenfor familie- og vennekretsen.

Martine og Anniken inviterer til en intim konsert på City Scene, en perfekt mulighet til å sette seg tilbake, puste ut og nyte søstrene som synger julen inn.

Mye personlighet

Martine og Anniken byr på både tradisjonell og utradisjonell julemusikk. Noen av sangene har de tatt med seg videre fra tidligere konserter, men Martine forteller at de hvert år videreutvikler repertoaret med nytt innhold.

– Vi gleder oss til å synge fin julemusikk med tekster til ettertanke. Anniken og jeg velger låter som betyr mye for oss, for å garantere publikum en nær og ekte opplevelse. Konsertene våre er intime og veldig personlige, noe som bidrar til den gode stemningen i salen, sier eldste søster Martine.

Videre forteller hun at det ikke er ofte man får stå på scenen sammen med søsteren. Det er en av grunnene til at den årlige julekonserten betyr mye for den kulturutdannede Fredrikstadjenta.

– Jeg setter utrolig stor pris på å få stå på scenen side om side med Anniken. Vi fronter hverandres heiagjeng og utfyller hverandre både på og av scenen. Å opptre sammen med henne føles trygt og nært. Det at vi er avslappet på scenen smitter over på publikum og skaper en fin, intim stemning.

– Musikken har alltid betydd mye for både Anniken og meg. Den gir både masse glede og fungerer som terapi for oss begge. Det er nettopp dette sangen til Anniken, som hun har skrevet i samarbeid med Svein Gundersen, handler om. Den tar opp viktige temaer og viser hvor viktig musikken har vært for Anniken.

Print Friendly, PDF & Email