Onsdag 30. januar 2019
Andreas Kvebæk Dahl
«Det fins jo tusen av deg»

Foredragsmøtene avholdes på City Scene – Scandic City Hotel – kl. 11.00 (Benytt inngang fra Nygaardsgaten). Etter foredragene er det anledning til hyggelig samvær med servering (2 snitter og kaffe/te for kr 100,-),

«Det fins jo tusen av deg»

Drømmen om at noe stort skal skje, og frykten for ikke å strekke til

av og med skuespiller Andreas Kvebæk Dahl.

Dramaturg: Den Brageprisnominerte og kritikerroste forfatteren Hanna Dahl.

Med dramaturgisk hjelp av Hanna Dahl, har jeg skrevet en personlig monologforestilling om det å bli mer menneske, og dermed medmenneske. Det handler om å få styrke gjennom å vise sårbarhet. Den som kaster masken, mister ikke ansikt, men viser ansikt.

Det er en forestilling på ca 45 min med en god blanding av humor og alvor. Stand up-inspirerte jeg-fortellinger får bryne seg på et friskt spekter av litterære utdrag. Jeg leser fra Dostovjevskijs «Forbrytelse og straff», Terje Vigen av Henrik Ibsen, dikt fra Olav H Hauge, Kilden av Gabriel Scott og boka om fotballspilleren Zlatan Ibrahimovich.

Tilbakemeldingene fra publikum, har vært svært positive. Her er noen av dem:

Professor og tidligere rektor ved Norges Idrettshøgskole, Gunnar Breivik –

Andreas Kvebæk Dahl gjør en spennende forestilling som starter med humor, men som etterhvert spiller inn dype eksistensielle temaer som angst, usikkerhet og meningen med livet. Ledig og med profesjonalitet tar han oss med inn i livet sitt – til temaer vi alle kjenner oss igjen i. Denne forestillingen fortjener å bli sett av mange.

Rektor på Sagavoll Folkehøgskole, Kjersti Versto Roheim –

«Spennende teaterforestilling! Det fins jo tusen av deg, av og med Andreas Kvebæk Dahl. Vi er både unike og helt normale, alle er vi mer enn du ser, og det er krevende til tider å være menneske. Hva med de store spørsmålene, og hvorfor drømmer vi så stort? Angst, hva er det, hva gjør jeg med det? Andreas Kvebæk Dahl tar opp mange viktige spørsmål og bruker litteratur som referanseramme. Vi anbefaler forestillingen!».

Inspektør på Idrettskolen Numedal Folkehøgskole, Kjersti Simpson-Larsen –

Vi var så heldig å ha Andreas hit til Idrettsskolen, med sin monolog om hva LIVET handler om. En morsom, alvorlig og fengende monolog som virkelig satte ting i perspektiv, og som fikk elever og lærere til å reflektere over hvordan vi lever livene våre. Bør høres og kan anbefales på det sterkeste!!

Kommentator i TV 2-sporten og foredragsholder, Mads Kaggestad –

Det handler om prestasjonsangst, være ung fremadstormende, men allikevel ikke fornøyd med livet fordi man føler det forventes stadig mer. Formidlingsevnen hans er til terningkast 6. Andreas er sønn av Biskop Per Arne Dahl, og har opplagt arvet litt av sin fars evne til å formidle.

Print Friendly, PDF & Email