Onsdag 27. februar 2019
Sidsel Marie Nilsen
Om sin far Hans Jacob Nilsen

Foredragsmøtene avholdes på City Scene – Scandic City Hotel – kl. 11.00 (Benytt inngang fra Nygaardsgaten). Etter foredragene er det anledning til hyggelig samvær med servering (2 snitter og kaffe/te for kr 100,-),

 Sidsel Marie Nilsen har bakgrunn som skuespiller og teaterhistoriker. Hun har i en årrekke holdt foredrag, kåserier, laget utstillinger og gitt ut bøker, spesiellt om Ibsens liv og virke i Italia og Tyskland og om det norske teateret i kamp. I 1997 utga hun, på Aschehoug forlag, biografien ”Helst mot urolig vær” om sin far, teatermannen Hans Jacob Nilsen. 

Sidsel Marie Nilsen har vært på turné med disse foredragene i en årrekke. De blir stadig supplert av ny viten og nye anekdoter, og repertoaret utvides fra år til år. I år kan tilhørerne velge mellom 9 forskjellige foredrag.

Foredragene egner seg i mange sammenhenger. Hittil har tallrike eldresentre, bibliotek, museer, foreninger, studieorganisasjoner, arbeidsplasser og utdanningsinstitusjoner hatt besøk av Sidsel Marie Nilsen.

Print Friendly, PDF & Email