Onsdag 20. oktober 2021
Øyvind Brodtkorp Nustad
Snøen som falt i fjor

Foredragsmøtene avholdes på City Scene – Scandic City Hotel – kl. 11.00 (Benytt inngang fra Nygaardsgaten). Etter foredragene er det anledning til hyggelig samvær med servering I Spiseriet. Her serveres «Dagens lunsj» inkl. kaffe og kake/kjeks for kr 195,-. Det anbefales å bestille bord 
på telefon  69 38 57 84 mandag kveld/tirsdag formiddag før onsdagsmøtet.

Snøen som falt i fjor

Øyvind Brodtkorb Nustad (født i 1949) har samlet et knippe minner fra oppveksten som han deler med seg. Den som har hatt sin oppvekst i Norge på 1950- og 1960-tallet, vil kjenne seg igjen i hans betraktninger sett gjennom øynene til en pjokk i kortbukser på vei mot voksenlivet. Foredraget, som er basert på hans bok Snøen som falt i fjor, er et varmt gjensyn med sekstitallet for alle som var tilstede – og burde være pensum for de som ikke var det. 

Øyvind Brodtkorb Nustad er født i Horten. Han er utdannet ingeniør og skrev og regisserte novellefilmer for NRK/SVT1. (1975-1980) Han hoppet av ingeniørjobben i 1981 for en midlertidig jobb i reklamebransjen – og ble der. Han har siden jobbet med kommunikasjon og startet eget byrå (Nustad &Partners AS) i 1986.  

Print Friendly, PDF & Email