Onsdag 18. september 2024
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen
India – en vaklende kjempe?

Foredragsmøtene avholdes på City Scene – Scandic City Hotel – kl. 12.00 (Benytt inngang fra Nygaardsgaten). Etter foredragene er det anledning til hyggelig samvær med servering i Spiseriet. Her serveres «Uken suppe» Oppgis når meny foreligger.
Her bestiller du bord (sett dato 18. september) og trykk antall og «neste») senest tirsdag formiddag før møtet. Spiseriet ønsker at det bestilles på denne måten fremfor pr. telefon

Om Eva Bratholm

Eva Margareth Bratholm er en norsk journalist, forfatter, rådgiver og programleder. Hun har blant annet vært utenrikskorrespondent for NRK og utenriksreporter for Dagbladet. Bratholm begynte yrkeskarrieren i 1975 som journalist i Arbeider-Avisa i Trondheim. 

Kunnskapen og erfaringene Eva har er omfattende, som gjør at hun kan takle de fleste typer arrangementer seriøst, men allikevel med engasjement og humor. HennesTV-erfaring gjør henne flink til å følge opp i debatter, og å ikke bli usikker i uventede situasjoner. Eva er alltid godt forbredt til sine oppdrag. Evas mål er at publikum skal sitte igjen med følelsen av at arrangementet har vært opplysende, hardtslående, lærerikt, men ikke minst hyggelig.

Om Joar Hoel Larsen

Joar Hoel Larsen er en norsk journalist og forfatter. Han arbeider i utenriksredaksjonen i NRK. Han har tidligere vært korrespondent i Latin-Amerika, USA og stringer i New Delhi, India. Han har jobbet i NRK siden 1977. Han er gift med Eva Bratholm.

Print Friendly, PDF & Email