Onsdag 17. januar 2024
Sara Johannessen
Erfaringer med foto i hele verden.

Foredragsmøtene avholdes på City Scene – Scandic City Hotel – kl. 12.00 (Benytt inngang fra Nygaardsgaten). Etter foredragene er det anledning til hyggelig samvær med servering i Spiseriet.
Her serveres «Dagens lunsj» inkl. kaffe – kr 245,- kl. 13.00 Meny: Seibiff med løk og poteter. Minibrownie med kaffe.

Her bestiller du bord (sett dato 17. januar) og trykk antall og «neste») senest tirsdag formiddag før møtet. Spiseriet ønsker at det bestilles på denne måten fremfor pr. telefon

Sara Johannessen f. 1986 i Fredrikstad

I dag er Sara en profesjonell matfotograf som reiser rundt med de store kokkene og fotograferer deres kokebøker, hun er for eksempel fast på lag med Lise Finkenhagen og Bent Stiansen.

Etter mange år i hovedstaden har hun nå sin base med familie i Ulvedalsåsen, men farter mye rundt i verden på de forskjelligste oppdrag.

Saras interesse for journalistikken begynte tidlig. Som svært ung fikk hun prøve seg i FB, og hun gjorde seg raskt bemerket med sin iver og pågangsmot.

Men hun ville videre, det ble Oslo og VG, hun skrev og fotograferte og etter hvert var det foto som ble hovedinteressen.

Hun har tatt en bachelorgrad i fotojournalistikk, og hennes øye for det gode fotografi og hennes friske fremferd skaffet henne et ry som ga mange spennende jobbmuligheter.

Vi gleder oss til å se bildene og høre historiene rundt hennes mange opplevelser med kjendiser fra hele verden!

Print Friendly, PDF & Email