8. desember 2022
Czardasfyrstinnen
Den Norske Opera & Ballett

Buss: Fra Østfoldhallen kl. 16.15 Fra Biblioteket kl. 16.30
Forestilling kl. 19
Pris kr 950,-
Turleder: Gunnar Haagensen.
e-post: gunnar.haagensen@outlook.com. SMS 91 37 56 51

PÅMELDING HER

Klassisk operette i ny drakt!

Sylva er showets stjerne, nattens heltinne, dronning og diva. Hun tar alle med storm, men havner selv i hardt vær. Den ekte kjærligheten står på spill i en operette det glitrer av.

Hun kommer fra showbiz; han kommer fra business. Hun tilhører en fargerik, skeiv gjeng ved teatret; han er fra en overklassefamilie med gamle penger og nye klær.  

Sylva og Edwin finner likevel hverandre. Det liker ikke hans foreldre. Dessuten er det Stasi han egentlig skal ha. Men Sylva lar seg ikke stoppe av fordommer, klasseforskjeller eller inngrodde holdninger.  

Sett kjærligheten fri 

Czardasfyrstinnen er en av verdens mest populære operetter og en fengende fortelling om å sette kjærligheten fri.  

Samtidig handler den om den såre skammen over ikke å være bra nok: Hvem er vi når vi ikke spiller? Hvem er vi når vi kaster maska? Og hvem er de andre, bak all staffasjen? 

Gammel flamme, ny produksjon 

Mange har gledet seg til Czardasfyrstinnen skal komme tilbake. I årevis gikk denne slagermaskinen for fulle hus på Youngstorget, med sangere som Vessa Hanssen, Terje Stensvold, Anne Nyborg og Kjersti Ekeberg.  

Når operetten gjenoppstår i Bjørvika, er det i en helt ny drakt, signert Hanne Tømta og hennes kreative team. Blant dem er Alva Brosten, som med dette debuterer som kostymedesigner ved Operaen. Og på scenen står en gjeng svært dyktige artister – klare til å ta oss med storm! 

  • Gratis introduksjon en time før forestilling 
Print Friendly, PDF & Email