Torsdag 14. september 2023
Søndag 1. oktober 2023
Miss Saigon Folketeateret

Avreise:     Torsdag 14. september: Fra Østfoldhallen 16:40 fra Biblioteket kl 17:00
Søndag 1. oktober: Fra Østfoldhallen 11:40 fra Biblioteket kl. 12:00
Pris:           kr 1 000 som inkluderer buss t/r og billett i kategori B
Turleder 14. september:
Eva M. Eriksen, mobil 97 17 49 48. e-post: evaeriks@online.no
Turleder 1. oktober:  
Berit-Julie Pedersen, mobil 41 46 41 64, e-post: berit-julie@bjped.no

Begge arrangementene er fulltegnet, men vi har nå åpnet for de som er på venteliste.

Meld deg på 14. september HER

Meld deg på 1. oktober HER

1. september 2023 er det duket for storslått premiere i Oslo, når en av tidenes mest spektakulære musikaler settes opp på Folketeateret. Endelig skal Norge får oppleve Miss Saigon i en mektig storskalaproduksjon!

– Vi har store ambisjoner for denne produksjonen. Vi har her en storslått scenografi, som blant annet innebærer at et helikopter kommer flyvende inn på scenen, forteller Karianne Jæger i Scenekvelder i forbindelse med lanseringen.

Den verdensberømte og gripende kjærlighetshistorien tar oss med til Saigon mot slutten av Vietnamkrigen. Her blir vi vitner til forbudt kjærlighet mellom den amerikanske soldaten Chris og den foreldreløse vietnamesiske jenta Kim som blir tvunget til å jobbe på nattklubben og bordellet «Dreamland». Krigens kaos skaper hjerteskjærende dramatikk når Saigon faller og Chris må forlate Kim. Etter hvert som årene går og Chris ikke klarer å få kontakt med Kim, prøver han å gå videre med livet og gifter seg på nytt. Kim føder imidlertid sønnen til Chris og venter trofast på at han kommer tilbake. Når omstendighetene bringer Chris tilbake til Vietnam, får han vite sannheten.

Miss Saigon har gått sin seiersgang over hele verden, og er en av de mest spennende og rørende musikalene som noensinne er laget. Forestillingen er skrevet av franskmennene Claude-Michel Schönberg og Alain Boublil, som også er skaperne av Les Misérables.

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg på Folketeateret i Oslo i 2023. Publikum kan glede seg til storslått scenografi, mektig musikk og den mest ambisiøse produksjonen fra Scenekvelder til nå!

I hovedrollene:
Sigurd Marthinussen spiller “Chris”
Catharina Vu spiller “Kim”
Espen Grjotheim spiller “John”
Duc Mai-The spiller “The Engineer”
Sanne Kvitnes spiller “Ellen”
Karen Bernardino spiller “Gigi”
Trung Tong spiller “Thuy”

Print Friendly, PDF & Email