15. september 2024
Jesus Christ Superstar
Folketeateret

Tid: Søndag 15. september 2024
Avreise:  Fra Østfoldhallen kl. 11.10 fra Biblioteket kl, 11.30
Pris:           kr 1 050,-
Forestillingen starter kl. 14.30 Varighet 2t 30 min inkl. pause
Turleder: Berit-Julie Pedersen, mobil 41 46 41 64, e-post: berit-julie@bjped.no

Påmelding her

Om forestillingen

Den ikoniske rockeoperaen Jesus Christ Superstar blir den nye, store musikalopplevelsen på Folketeateret høsten 2024!

Musikalen er en moderne klassiker skapt av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice. Historien om de siste dagene til Jesus Kristus har begeistret publikum i over 50 år. Musikalen ble først lansert som et studioalbum i 1970, og utviklet seg senere til en teaterproduksjon som har gått sin seiersgang på Broadway og West End. Jesus Christ Superstar har rørt publikum over hele verden med sin unike kombinasjon av fengende rockemusikk og som en moderne tolkning av de siste dagene til Jesus Kristus.

“Publikum kan forvente en gripende og energisk teateropplevelse som kombinerer kraftfull musikk, sterke karakterer og en moderne tilnærming til en tidløs historie”, Karianne Jæger, Executive Producer og eier av Scenekvelder.

Musikalen fokuserer på forholdet mellom Jesus, hans disipler og Judas Iskariot. Gjennom en unik blanding av rockeballader og storslagne solonumre, utforsker musikalen dynamikken mellom lojalitet, kjærlighet og forræderi. Musikalen utfordrer konvensjonene ved å presentere Jesu liv gjennom Judas’ øyne, og utforsker spenningen mellom guddommelighet og menneskelighet.

“Historien, som utspiller seg i et okkupert Israel og Palestina, handler om hvordan en liten gruppe mennesker forsøkte å skape en bevegelse og finne en alternativ vei til fred og forsoning. Jesus Christ Superstar fremstår idag som relevant og dagsaktuell. En historie og musikal som er verdt å lytte til”, Atle Halstensen, kunstnerisk leder og eier av Scenekvelder.

Med uforglemmelig musikk, sterke karakterer og et tidløst budskap, fortsetter Jesus Christ Superstar å appellere til generasjoner av publikum verden over. Musikalen har blitt en kulturell milepæl og forblir en av de mest elskede verkene i musikalhistorien.

Vi gleder oss til å ønske publikum velkommen til denne spektakulære musikalen. Dette blir en opplevelse du ikke vil gå glipp av! 

Print Friendly, PDF & Email