Under arbeid
Scandic City Hotel, City Scene
En folkefiende

Tid: Torsdag 15. oktober 2020
Sted: Scandic City Hotel, City Scene

På grunn av utbruddet av koronavirus ble turen avlyst i siste liten etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Invitasjon til filmfremvisning og et måltid mat sendes til de som betalte for turen i mars 2020.

En Folkefiende ble spilt i Fredrikshalds Teater i mars 2020 med noen av Østfolds mest erfarne amatørskuespillere på scenen, og med et solid støtteapparat rundt. Under forestillingen vil, en av Norges unge og lovende pianister, Eirik Haug Stømner (vinner av Ungdommens Musikkmesterskap, Robert Levins pianistpris og Einar Steen-Nøklebergs talentpris) bidra med vakre og tidsriktige klaverstykker.

Litt om Stykket:

Stykket, En Folkefiende, er om mulig enda mere aktuelt i dag enn da det ble skrevet og tar opp mange av de temaer, dilemmaer og konflikter vi ser både i vårt eget land og i verden ellers. Her behandles medias rolle som troverdig informasjonsformidler, varsleres ublide skjebner, økonomisk motiverte miljøødeleggelser, løgn og fortielser for egen vinnings skyld eller for å hindre tap av status.

I USA har stykket fått en fornyet aktualitet etter at Donald Trump ble president i 2016 og oppført hele fire ganger oftere etter 2016 enn i de tre foregående år. I The New York Times sto følgende på trykk den 9. mars 2018: Ibsen wrote «An Enemy of the People» in 1882. Trump has made it populare again.

Programmet: Kl. 15.00 Avreise fra Fredrikstad bibliotek. I moderne turbuss går ferden til Halden hvor vi får servert middag i Bakgården restaurant. Etter middag spaserer vi til teateret hvor vi får en presentasjon av teaterbygningen og dens spennende historie. Teaterforestillingen starter kl.19.00 og varer i  ?? timer.

Etter forestillingen blir vi hentet av bussen vår og kjørt tilbake til Fredrikstad.

Turens pris kr. 920,-

Prisen inkluderer:

Transport t/r

Middag (to retter )

Teaterbillett

Prisen inkluderer ikke drikke til maten.

Print Friendly, PDF & Email